Cautare

1540 de rezultate pentru "scoala postliceala hipocrate" (4.13 secunde)
Sunt cateva zeci de caini in acest perimetru, delimitat intr-un capat de Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Alfred Rusescu (fost Emilia Irza) si in celalalt capat de o cantina studenteasca si o scoala generala cu cateva sute de elevi (in localul scolii sunt organizate cateva sectii de votare cu prilejul alegerilor, dl Ontanu o stie cu siguranta, ca-i la al treilea mandat).
"Maine incepe scoala si copiii lor (ai minerilor - n.r.) trebuie sa mearga cu totii la scoala. Le-am promis ca ne intoarcem aici cu comisia speciala si fiecare parlamentar ii va asculta si pe ei.
Inceputul de an scolar inseamna pentru Curtea Veche Publishing si Casa Regala a Romaniei reluarea eforturilor de promovare a lecturii in randul copiilor, de data aceasta prin proiectul "Cartile copilariei in scoala ta".
Intre timp, iubitorii de animale protesteaza, copiii merg la scoala iar cainii ... ei bine, cainii le vor ,,pazi" acestora drumul spre si de la scoala.
"In acelasi timp, daca ma gandesc la Romania, am incercat sa prezentam cam tot ce a realizat mai bun scoala romaneasca in chirurgie, gastroenterologie si oncologie in momentul de fata.
Gabriela Firea vrea o lege de includere a unor spatii pentru after school in proiectele viitoarelor biserici Senatoarea PSD Gabriela Firea declara ca va sustine o propunere legislativa pentru includerea in proiectele viitoarelor lacasuri de cult a unor spatii pentru after school si scoala de duminica, initiativa urmand sa prevada si construirea unor astfel de spatii in apropierea bisericilor existente.
• Facilitarea tranzitiei de la scoala la munca prin promovarea uceniciei si combinarea oportunitatilor de munca si pregatire. ... • Extinderea colaborarii dintre scoala, universitate si angajatori prin crearea de platforme platforme on line cu locuri de munca disponibile (intalnirea cererii cu oferta de munca);
Si, in apropiere, se afla si o gradinita si o scoala! E vorba si de copiii care ies de la scoala la ore tarzii!
Aceasta abordare imprima atributul de 'angajabilitate' absolventului din sistemul de educatie si formare si presupune ca intre scoala si economia reala exista o sincronizare fina cu privire la tendintele care se manifesta in planul cerintelor de competente ale pietei.
Astazi e ziua ta, Daciana Sarbu Eurodeputata PSD, fondatoarea Asociatiei Scoala pentru Sanatate, Daciana Sarbu implineste astazi 37 de ani.
Determinat sa isi urmeze visul, dupa ce a terminat liceul, Razvan a fost admis la Scoala Superioara de Aviatie Civila, iar la 21 de ani s-a angajat ca pilot profesionist.
Dar merg la scoala. ... Am fost cu politistul si am pacalit-o pe mama ca daca nu ii lasa la scoala primesc amenda de 5.000 de lei...", ofeteaza preotul.
Aici s-au despartit, femeia plecand spre serviciu, iar copila spre scoala. ... Femeia spune ca si-a continuat drumul spre serviciu, iar copila a plecat spre statia de autobuz, pentru a merge la scoala, Colegiul "Sf.
"Nu este un test de stabilire a coeficientului de inteligenta, ci un test care ne ajuta sa scoatem la iveala acele capacitati deosebite ale copiilor care pot trece neobservate la scoala. ... Cum sa te inscrii la Scoala Leonardo Gifted School.
Dascalii ar trebui si ei sa fie protejati la scoala, caci de integritatea lor depinde calitatea si finalitatea actului educational.
Al doilea nivel era secret si se desfasura in Inalta Scoala de Fizica sau in I.S. ... Mai era obligatorie o scoala de meserii simple de 2 ani, pana la varsta de 16 ani.
"Icoanele mele au diverse tematici care sunt inspirate dupa Scoala de la Nicula. ... Am terminat Artele Plastice si sunt profesor de pictura la Scoala generala nr.
Din pacate suntem nevoiti sa carpim la o lege a educatiei nationale prin care Guvernul Boc a vrut sa arate poporului roman ca sintagma "scoala produce tampiti" este adevarata.
Si cu toate acestea, cum e cu promovarea si sustinerea acestor genii, domnule Basescu, daca in loc de sprijin, presedintele tarii afirma sus si tare ca scoala romaneasca scoate tampiti?
I-am informat pe profesorii prezenti despre stadiul in care se afla proiectul meu de lege privind scoala de dupa scoala, si am notat sugestiile venite.
google-analytics.com